Sök:
 

Vi försöker hela tiden hitta nya leverantörer och nya produkter som vi vill ha med i vårt sortiment. Det betyder att vårt sortiment  förändras, men att favoriter lever kvar och att nykomlingar dyker upp. Är det något som du känner att du saknar i vårt sortiment så vill vi gärna att du berättar det för oss så kommer vi att göra vårt bästa för att ändra på det.

Sockerflinga har ingen fysisk butik, men har sitt lager i Mullsjö. Om du vill hämta din beställning direkt från oss, istället för att få den skickad, är det bara att du kontaktar oss så bestämmer vi en tid som passar båda.

Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig nöjda när det har varit i kontakt med oss. Vårt mål är att ge våra kunder ett bra sortiment av bak, inredning, smycken och presentprodukter till bra priser. Man behöver inte vara proffs för att lyckas med sina bakverk, man behöver bara hjälp av bra verktyg och lite inspiration. När det gäller inredning, smycken och present så förbehåller vi oss  rätten att gå efter vår egen smak. Hoppas och tror att Ni gillar den Ni också.
Vi hoppas att du tycker om vår butik och att du kikar in ofta för att inte missa vad som är nytt.

Varma hälsningar

Företagsinformation

Sockerflinga

orgnummer:8702083281

Telefon: 0727438029